Ordning i köket och Uppdrag nummer 2

oktober 29, 2018 0 av johanna

Hej och välkomna tillbaka! Hur har det gått för er med förra uppdraget?

Mitt mål med det första uppdraget var att hitta lätt i köket och slippa kasta mat som inte blivit uppäten på grund av dålig planering. För att fixa det krävdes en rejäl rensning och det tycker jag faktiskt att jag lyckades mycket bra med!

Rensa i kökPå bilden den här bilden ser ni det jag rensade ut och faktiskt tjänade en slant på eftersom att jag annonserade ut det.

 

 

 

KökslådaPassade även på att rensa ut en del plastredskap och istället spara på de i trä och metall som inte innehåller kemikalier och annat som inte lämpar sig bra för matlagning. Se så snyggt och luftigt det blev! Nu är jag redo för nästa utmaning!

 

Uppdrag nummer 2: Ordning och reda i badrummet

Mål: Att öppna badrumsskåpet och mötas av prydligt uppställda saker som faktiskt används! Det gäller även sambons saker!

Hur: Även här krävs en rejäl rensning! Efter rensningen tänker jag lyxa till det med några nya produkter till mig själv och även till min sambo. Han har länge tänkt unna sig en fin rakkniv och jag tänkte faktiskt överraska honom med en sådan i present i samband med denna rensning. (Då kanske han inte blir lika irriterad över att jag kastar hans flera år gamla produkter som aldrig används men som aldrig kastas heller, hehe.) Jag har varit in och läst ganska mycket på www.rakknivsguiden.se för att kunna välja en bra rakkniv och tillbehör till honom, så det känns riktigt spännande att få lägga in den på hans hylla i badrumsskåpet när den kommit med posten!